Hledat Menu

Jaké je klima v Primavera?

Současné klima Primavera se vyznačuje průměrnými měsíčními teplotami, které se během dne pohybují od maxima 33°C do minima 30°C. Průměrná roční teplota je kolem 32°C. V noci se teploty během chladných měsíců pohybují kolem 25°C a v teplejších měsících kolem 28°C.

Nejvyšší teplota v Primavera za posledních 10 let byla 41°C v Říjen 2022. Nejnižší denní teplota byla 26°C v Leden 2017.

Ročně v Primavera spadne průměrně 579 mm srážek. Pro srovnání, Praha přijme 590 mm srážek ročně.

Nejlepší čas kdy jet do Primavera?

Nejlepší čas na návštěvu Primavera za slunečného počasí je Leden do Prosinec. V této době jsou teploty příjemné a srážky nejsou příliš časté, což je ideální doba na návštěvu Primavera.

Levné cesty do Primavera Link

Klimatická tabulka pro Primavera

Klimatická tabulka pro Primavera ukazuje průměrné teploty, srážky a UV index za měsíc. Tabulka poskytuje přehled o průměrných denních a nočních teplotách v stupních Celsia, celkovém množství srážek v milimetrech, celkovém množství sněhu v centimetrech a UV indexu pro každý měsíc. Srážky jsou vždy měřeny jako voda, i když je to sníh nebo kroupy.

  Led Úno Bře Dub Kvě Čvn Čvc Srp Zář Říj Lis Pro
Max. teplota (°C) 30 31 31 32 32 32 32 33 33 33 31 31
Min. teplota (°C) 25 26 26 27 27 27 27 28 28 27 27 26
Srážky
DropletDroplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
DropletDroplet
DropletDroplet
DropletDroplet
DropletDroplet
Droplet
Srážky (mm) 50 26 40 33 27 32 37 57 67 70 94 46
UV index 8 9 9 9 9 9 9 9 9 8 8 8

Klikni na název měsíce pro více detailů o počasí, jako jsou průměry počasí za den a teploty a srážky za poslední roky v tomto měsíci.

Naplánuj si svou příští dovolenou

Nenech si ujít nejlepší nabídky dovolených pro Primavera a podívej se, co pro tebe naši partneři mají.

Průměrná teplota za měsíc v Primavera

Tento graf ukazuje průměrné maximální teploty za měsíc v Primavera, Aruba. Teploty jsou uvedeny ve stupních Celsia a průměr je vypočítán na základě naměřených teplot za měsíc z posledních let.

Teplota za měsíc v Primavera, Aruba,

Průměrné srážky za měsíc v Primavera

Tento graf ukazuje, kolik srážek v průměru spadne za měsíc v Primavera, Aruba. Srážky jsou vždy měřeny jako voda, i když je to sníh nebo kroupy. To usnadňuje porovnání, kolik srážek spadlo, bez ohledu na jejich formu. Množství srážek je měřeno v milimetrech a průměr je vypočítán na základě naměřených srážek za měsíc z posledních let.

Srážky za měsíc v Primavera, Aruba,

Průměrný UV index za měsíc v Primavera

Tento graf ukazuje průměrný UV index za měsíc v Primavera, Aruba. UV index udává intenzitu ultrafialového záření a pohybuje se od 0 do maximálně 11.

UV index za měsíc v Primavera, Aruba,

Teplota za rok v Primavera

Tento graf ukazuje průměrnou roční teplotu v Primavera, Aruba. Roční teplota, vyjádřená ve stupních Celsia, je průměrná teplota všech dvanácti měsíců v roce dohromady.

Teplota za rok v Primavera, Aruba,

Celkové srážky za rok v Primavera

Tento graf ukazuje celkové roční srážky za posledních 10 let v Primavera, Aruba. Celková roční srážka, měřená v milimetrech, je součet srážek za dvanáct měsíců v roce.

Srážky za rok v Primavera, Aruba,

Zkušenosti s počasím v Primavera

Byl jsi v Primavera?

Poděl se o své zkušenosti s počasím v Primavera.

Tvůj e-mail nebude zveřejněn v recenzi a nebude předán třetím stranám.

Průměrné měsíční počasí v Primavera

Klikněte na měsíc níže a podívejte se podrobně, jaké je obvyklé počasí v Primavera a co můžete očekávat. Na základě historických údajů o počasí v Primavera si můžete pro každý den v měsíci prohlédnout průměrnou teplotu, srážky, vítr a UV index.

Terug naar boven