Hledat Menu

Jaké je klima v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī?

Současné klima Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī se vyznačuje průměrnými měsíčními teplotami, které se během dne pohybují od maxima 46°C do minima 19°C. Průměrná roční teplota je kolem 33°C. V noci se teploty během chladných měsíců pohybují kolem 4°C a v teplejších měsících kolem 28°C.

Nejvyšší teplota v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī za posledních 10 let byla 50°C v Červenec 2016. Nejnižší denní teplota byla 6°C v Únor 2020.

Ročně v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī spadne průměrně 683 mm srážek. Z toho přibližně 4,3 cm připadá na sněžení. Pro srovnání, Praha přijme 590 mm srážek ročně.

Nejlepší čas kdy jet do Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī?

Nejlepší čas na návštěvu Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī za slunečného počasí je Leden, Únor, Duben, Listopad a Prosinec. V této době jsou teploty příjemné a srážky nejsou příliš časté, což je ideální doba na návštěvu Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī. V ostatních měsících je příliš mnoho srážek nebo teploty nejsou ideální pro návštěvu, pokud máte rádi slunečné a příjemné počasí.

Klimatická tabulka pro Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī

Klimatická tabulka pro Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī ukazuje průměrné teploty, srážky, sníh a UV index za měsíc. Tabulka poskytuje přehled o průměrných denních a nočních teplotách v stupních Celsia, celkovém množství srážek v milimetrech, celkovém množství sněhu v centimetrech a UV indexu pro každý měsíc. Srážky jsou vždy měřeny jako voda, i když je to sníh nebo kroupy.

  Led Úno Bře Dub Kvě Čvn Čvc Srp Zář Říj Lis Pro
Max. teplota (°C) 19 21 25 32 38 44 46 46 42 36 26 21
Min. teplota (°C) 5 8 7 12 18 26 29 27 23 17 9 9
Srážky
DropletDropletDroplet
DropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDroplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
DropletDropletDroplet
DropletDropletDroplet
Srážky (mm) 103 97 148 71 13 0,1 3,6 10 0,9 20 113 103
Sníh (cm) 1,5 1,5 0,5 0 0 0 0 0 0 0 0 0,8
UV index 5 6 8 9 10 10 10 10 9 8 6 5

Klikni na název měsíce pro více detailů o počasí, jako jsou průměry počasí za den a teploty a srážky za poslední roky v tomto měsíci.

  • Průměrná roční teplota: 33°C
  • Nejvyšší teplota: 46°C v Červenec a Srpen
  • Nejnižší teplota: 19°C v Leden
  • Srážky*: 683 mm za rok, průměrně 57 mm za měsíc
  • Sněhové srážky: 4,3 cm za rok
  • Nejsušší měsíce: 0,1 mm v Červen, 0,9 mm v Září a 3,6 mm v Červenec
  • Nejdeštivější měsíce: 148 mm v Březen, 113 mm v Listopad a 103 mm v Leden

*Srážky jsou měřeny jako kombinace deště, sněhu a krup

Průměrná teplota za měsíc v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī

Tento graf ukazuje průměrné maximální teploty za měsíc v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī, Írán. Teploty jsou uvedeny ve stupních Celsia a průměr je vypočítán na základě naměřených teplot za měsíc z posledních let.

Teplota za měsíc v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī, Írán,

Průměrné srážky za měsíc v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī

Tento graf ukazuje, kolik srážek v průměru spadne za měsíc v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī, Írán. Srážky jsou vždy měřeny jako voda, i když je to sníh nebo kroupy. To usnadňuje porovnání, kolik srážek spadlo, bez ohledu na jejich formu. Množství srážek je měřeno v milimetrech a průměr je vypočítán na základě naměřených srážek za měsíc z posledních let.

Srážky za měsíc v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī, Írán,

Průměrné sněžení za měsíc v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī

Tento graf ukazuje, kolik sněhu v průměru spadne za měsíc v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī, Írán. Množství sněhu je měřeno v centimetrech a průměr je vypočítán na základě naměřeného sněhu za měsíc z posledních let.

Sněžení za měsíc v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī, Írán,

Průměrný UV index za měsíc v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī

Tento graf ukazuje průměrný UV index za měsíc v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī, Írán. UV index udává intenzitu ultrafialového záření a pohybuje se od 0 do maximálně 11.

UV index za měsíc v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī, Írán,

Teplota za rok v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī

Tento graf ukazuje průměrnou roční teplotu v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī, Írán. Roční teplota, vyjádřená ve stupních Celsia, je průměrná teplota všech dvanácti měsíců v roce dohromady.

Teplota za rok v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī, Írán,

Celkové srážky za rok v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī

Tento graf ukazuje celkové roční srážky za posledních 10 let v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī, Írán. Celková roční srážka, měřená v milimetrech, je součet srážek za dvanáct měsíců v roce.

Srážky za rok v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī, Írán,

Roční množství sněhu v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī

Tento graf zobrazuje celkové množství sněhu, které napadlo v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī, Írán, za posledních 10 let. Roční množství sněhu, měřeno v centimetrech, je součtem sněhu, který napadl během dvanácti měsíců daného roku.

Roční sněžení v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī, Írán,

Zkušenosti s počasím v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī

Byl jsi v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī?

Poděl se o své zkušenosti s počasím v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī.

Tvůj e-mail nebude zveřejněn v recenzi a nebude předán třetím stranám.

Průměrné měsíční počasí v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī

Klikněte na měsíc níže a podívejte se podrobně, jaké je obvyklé počasí v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī a co můžete očekávat. Na základě historických údajů o počasí v Dellī-ye Seyyed Moḩammad ‘Alī si můžete pro každý den v měsíci prohlédnout průměrnou teplotu, srážky, vítr a UV index.

Terug naar boven