Hledat Menu

Jaké je klima v An Nashshāsh?

Současné klima An Nashshāsh se vyznačuje průměrnými měsíčními teplotami, které se během dne pohybují od maxima 45°C do minima 26°C. Průměrná roční teplota je kolem 37°C. V noci se teploty během chladných měsíců pohybují kolem 13°C a v teplejších měsících kolem 31°C.

Nejvyšší teplota v An Nashshāsh za posledních 10 let byla 50°C v Červenec 2014. Nejnižší denní teplota byla 14°C v Leden 2018.

Ročně v An Nashshāsh spadne průměrně 18 mm srážek. Pro srovnání, Praha přijme 590 mm srážek ročně.

Chceš vědět víc o klimatu v jiných částech Spojené arabské emiráty? Podívej se také na klima a počasí míst jako Dubai, Abu Dhabi, Ras Al Khaimah nebo prozkoumej další destinace v Spojené arabské emiráty.

Nejlepší čas kdy jet do An Nashshāsh?

Nejlepší čas na návštěvu An Nashshāsh za slunečného počasí je Leden do Březen, Listopad a Prosinec. V této době jsou teploty příjemné a srážky nejsou příliš časté, což je ideální doba na návštěvu An Nashshāsh. V ostatních měsících je příliš mnoho srážek nebo teploty nejsou ideální pro návštěvu, pokud máte rádi slunečné a příjemné počasí.

Klimatická tabulka pro An Nashshāsh

Klimatická tabulka pro An Nashshāsh ukazuje průměrné teploty, srážky a UV index za měsíc. Tabulka poskytuje přehled o průměrných denních a nočních teplotách v stupních Celsia, celkovém množství srážek v milimetrech, celkovém množství sněhu v centimetrech a UV indexu pro každý měsíc. Srážky jsou vždy měřeny jako voda, i když je to sníh nebo kroupy.

  Led Úno Bře Dub Kvě Čvn Čvc Srp Zář Říj Lis Pro
Max. teplota (°C) 26 28 33 38 42 45 45 45 42 38 32 28
Min. teplota (°C) 13 15 19 23 27 29 32 32 29 24 20 16
Srážky
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
-
Droplet
Droplet
Droplet
Srážky (mm) 3,9 1,2 3,1 2,0 0,8 0,7 3,9 0,5 0 0,7 0,5 0,6
UV index 8 8 9 10 10 10 9 10 9 9 8 7

Klikni na název měsíce pro více detailů o počasí, jako jsou průměry počasí za den a teploty a srážky za poslední roky v tomto měsíci.

Oblíbené destinace v Spojené arabské emiráty

Objev klima těchto oblíbených destinací v Spojené arabské emiráty.

Průměrná teplota za měsíc v An Nashshāsh

Tento graf ukazuje průměrné maximální teploty za měsíc v An Nashshāsh, Spojené arabské emiráty. Teploty jsou uvedeny ve stupních Celsia a průměr je vypočítán na základě naměřených teplot za měsíc z posledních let.

Teplota za měsíc v An Nashshāsh, Spojené arabské emiráty,

Průměrné srážky za měsíc v An Nashshāsh

Tento graf ukazuje, kolik srážek v průměru spadne za měsíc v An Nashshāsh, Spojené arabské emiráty. Srážky jsou vždy měřeny jako voda, i když je to sníh nebo kroupy. To usnadňuje porovnání, kolik srážek spadlo, bez ohledu na jejich formu. Množství srážek je měřeno v milimetrech a průměr je vypočítán na základě naměřených srážek za měsíc z posledních let.

Srážky za měsíc v An Nashshāsh, Spojené arabské emiráty,

Průměrný UV index za měsíc v An Nashshāsh

Tento graf ukazuje průměrný UV index za měsíc v An Nashshāsh, Spojené arabské emiráty. UV index udává intenzitu ultrafialového záření a pohybuje se od 0 do maximálně 11.

UV index za měsíc v An Nashshāsh, Spojené arabské emiráty,

Teplota za rok v An Nashshāsh

Tento graf ukazuje průměrnou roční teplotu v An Nashshāsh, Spojené arabské emiráty. Roční teplota, vyjádřená ve stupních Celsia, je průměrná teplota všech dvanácti měsíců v roce dohromady.

Teplota za rok v An Nashshāsh, Spojené arabské emiráty,

Celkové srážky za rok v An Nashshāsh

Tento graf ukazuje celkové roční srážky za posledních 10 let v An Nashshāsh, Spojené arabské emiráty. Celková roční srážka, měřená v milimetrech, je součet srážek za dvanáct měsíců v roce.

Srážky za rok v An Nashshāsh, Spojené arabské emiráty,

Zkušenosti s počasím v An Nashshāsh

Byl jsi v An Nashshāsh?

Poděl se o své zkušenosti s počasím v An Nashshāsh.

Tvůj e-mail nebude zveřejněn v recenzi a nebude předán třetím stranám.

Průměrné měsíční počasí v An Nashshāsh

Klikněte na měsíc níže a podívejte se podrobně, jaké je obvyklé počasí v An Nashshāsh a co můžete očekávat. Na základě historických údajů o počasí v An Nashshāsh si můžete pro každý den v měsíci prohlédnout průměrnou teplotu, srážky, vítr a UV index.

Oblíbené destinace v Spojené arabské emiráty

Objev klima těchto oblíbených destinací v Spojené arabské emiráty.

Terug naar boven