Hledat Menu

Jaké je klima v Spojené arabské emiráty?

Současné klima Spojené arabské emiráty se vyznačuje průměrnými měsíčními teplotami, které se během dne pohybují od maxima 42°C do minima 25°C. Průměrná roční teplota je kolem 35°C. V noci se teploty během chladných měsíců pohybují kolem 17°C a v teplejších měsících kolem 34°C.

Nejvyšší teplota v Spojené arabské emiráty za posledních 10 let byla 49°C v Srpen 2016. Nejnižší denní teplota byla 18°C v Únor 2017.

Ročně v Spojené arabské emiráty spadne průměrně 56 mm srážek. Pro srovnání, Česko přijme 590 mm srážek ročně.

Klima Spojené arabské emiráty je založeno na údajích o počasí z Dubai. Jiné lokality, jako například Abu Dhabi, Ras Al Khaimah nebo Sharjah, mohou mít odlišné počasí. Můžeš zobrazit všechny destinace v Spojené arabské emiráty pro kompletní přehled o klimatu.

Podívej se na počasí pro Spojené arabské emiráty Chevron

Nejlepší čas kdy jet do Spojené arabské emiráty?

Nejlepší čas na návštěvu Spojené arabské emiráty za slunečného počasí je Leden do Duben, Listopad a Prosinec. V této době jsou teploty příjemné a srážky nejsou příliš časté, což je ideální doba na návštěvu Spojené arabské emiráty. V ostatních měsících je příliš mnoho srážek nebo teploty nejsou ideální pro návštěvu, pokud máte rádi slunečné a příjemné počasí.

Levné dovolené do Spojené arabské emiráty Link

Klimatická tabulka pro Spojené arabské emiráty

Klimatická tabulka pro Spojené arabské emiráty ukazuje průměrné teploty, srážky a UV index za měsíc. Tabulka poskytuje přehled o průměrných denních a nočních teplotách v stupních Celsia, celkovém množství srážek v milimetrech, celkovém množství sněhu v centimetrech a UV indexu pro každý měsíc. Srážky jsou vždy měřeny jako voda, i když je to sníh nebo kroupy.

  Led Úno Bře Dub Kvě Čvn Čvc Srp Zář Říj Lis Pro
Max. teplota (°C) 25 27 30 34 38 41 42 42 40 36 31 27
Min. teplota (°C) 18 19 21 25 29 32 34 34 31 28 24 20
Srážky
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
Srážky (mm) 15 7,2 12 2,6 0,6 0,1 1,5 0,6 0,6 3,1 3,8 8,3
UV index 7 8 9 10 10 10 9 9 9 8 8 7

Klikni na název měsíce pro více detailů o počasí, jako jsou průměry počasí za den a teploty a srážky za poslední roky v tomto měsíci.

Naplánuj si svou příští dovolenou

Nenech si ujít nejlepší nabídky dovolených pro Spojené arabské emiráty a podívej se, co pro tebe naši partneři mají.

Oblíbené destinace v Spojené arabské emiráty

Objev klima těchto oblíbených destinací v Spojené arabské emiráty.

Průměrná teplota za měsíc v Spojené arabské emiráty

Tento graf ukazuje průměrné maximální teploty za měsíc v Spojené arabské emiráty. Teploty jsou uvedeny ve stupních Celsia a průměr je vypočítán na základě naměřených teplot za měsíc z posledních let.

Teplota za měsíc v Spojené arabské emiráty

Průměrné srážky za měsíc v Spojené arabské emiráty

Tento graf ukazuje, kolik srážek v průměru spadne za měsíc v Spojené arabské emiráty. Srážky jsou vždy měřeny jako voda, i když je to sníh nebo kroupy. To usnadňuje porovnání, kolik srážek spadlo, bez ohledu na jejich formu. Množství srážek je měřeno v milimetrech a průměr je vypočítán na základě naměřených srážek za měsíc z posledních let.

Srážky za měsíc v Spojené arabské emiráty

Průměrný UV index za měsíc v Spojené arabské emiráty

Tento graf ukazuje průměrný UV index za měsíc v Spojené arabské emiráty. UV index udává intenzitu ultrafialového záření a pohybuje se od 0 do maximálně 11.

UV index za měsíc v Spojené arabské emiráty

Teplota za rok v Spojené arabské emiráty

Tento graf ukazuje průměrnou roční teplotu v Spojené arabské emiráty. Roční teplota, vyjádřená ve stupních Celsia, je průměrná teplota všech dvanácti měsíců v roce dohromady.

Teplota za rok v Spojené arabské emiráty

Celkové srážky za rok v Spojené arabské emiráty

Tento graf ukazuje celkové roční srážky za posledních 10 let v Spojené arabské emiráty. Celková roční srážka, měřená v milimetrech, je součet srážek za dvanáct měsíců v roce.

Srážky za rok v Spojené arabské emiráty

Zkušenosti s počasím v Spojené arabské emiráty

Počasí v Spojené arabské emiráty je průměrně hodnoceno 0 z 5 hvězdiček od 13 návštěvníků. Byl jsi v Spojené arabské emiráty? Poděl se o své zkušenosti s počasím a pomoz tak ostatním návštěvníkům.

Byl jsi v Spojené arabské emiráty?

Poděl se o své zkušenosti s počasím v Spojené arabské emiráty.

Tvůj e-mail nebude zveřejněn v recenzi a nebude předán třetím stranám.

Průměrné měsíční počasí v Spojené arabské emiráty

Klikněte na měsíc níže a podívejte se podrobně, jaké je obvyklé počasí v Spojené arabské emiráty a co můžete očekávat. Na základě historických údajů o počasí v Spojené arabské emiráty si můžete pro každý den v měsíci prohlédnout průměrnou teplotu, srážky, vítr a UV index.

Terug naar boven